Gosariak

πšƒπ™Ύπšπšƒπ™Έπšƒπ™°π™Ί

Osagaiak

  • Arrautza bat
  • 30 g azukre
  • Gatz koilarakada 1
  • 120 g. gari irin
  • Legamia koilarakada bat
  • 2 koilarakada olio
  • 200 ml esne

Prozesua:

Ontzi txiki batean, irabiatu arrautza azukrearekin. Ondo irabiatutakoan, gehitu esnea eta olioa, eta integratu berriro. Azkenik, gehitu irina, legamia eta gatza.
Zartagin batean olio pixka bat isurtzen du (itsats ez dadin), eta nahikoa bero dagoenean, masa kantitate txiki bat gehitzen dio, katilu bat erabil dezake egiten dituen opil guztiek kopuru bera izan dezaten laguntzeko. Tortitaren azalean burbuila txikiak agertzen direla ikusten duzunean, buelta eman diezaiokezula esan nahi du. Sirakulak plater batean eta lagundu nahi duzunarekin, esnegainarekin, eztiarekin, txokolatearekin, etab.

Deja una respuesta

Tu direcciΓ³n de correo electrΓ³nico no serΓ‘ publicada. Los campos obligatorios estΓ‘n marcados con *