Gosariak

πšƒπ™Ύπ™Όπ™°πšƒπ™΄ π™΄πšƒπ™° π™Όπ™Ύπš‰πš‰π™°πšπ™΄π™»π™»π™° πšƒπ™Ύπš‚πšƒπ™°π™Ί π™Όπ™Ύπšπšƒπ™°π™³π™΄π™»π™°πšπ™΄π™Ίπ™Έπ™½

Osagaiak (2 pertsonarentzat):

  • 2 xerra handi etxe-ogi (hatz bateko lodierakoak, gutxi gorabehera)
  • 2 tomate
  • Mozzarella fresko 1
  • 4 mortadela edo urdaiazpiko xerra
  • Oliba-olio birjina estra
  • Kaparrak
  • Piperbeltz beltz ehoa
  • Gatz lodia

Prozesua:

Oliba-olioz pixka bat margotu eta zartagin batean nahi bezala txigortu su ertain-altuan edo bere horretan utzi. Txigorgailu bat erabiltzen baduzu, lehenengo txigortuak eta gero pixka bat olioz margotu.
Moztu tomatea xerra ez oso lodietan. Xukatu mozzarellaren likidoa eta moztu tomatearen tamaina bereko xerratan. Banatu bizpahiru tomate xerra ogiaren gainean eta gehitu gatz lodi pixka bat. Jarri mozzarella gainean, gehitu piperbeltz piperbeltza eta ureztatu oliba-oliozko hari batekin. Jarri gainean mortadela-xerrak, eta tolestu beren gainean. Koroatu alkaparra xukatuekin eta gehitu piperbeltz edo oliba-olio gehixeago, nahi izanez gero. Ahal dela momentuan zerbitzatu, nahiz eta ordu batzuk ondo estalita gorde daitezkeen hozkailuan

Deja una respuesta

Tu direcciΓ³n de correo electrΓ³nico no serΓ‘ publicada. Los campos obligatorios estΓ‘n marcados con *