Afariak

π™Ώπ™Έπš‰πš‰π™° π™΄πš‡π™Ώπšπ™΄πš‚ 𝙼𝙾𝙻𝙳𝙴𝙺𝙾 π™Ύπ™Άπ™Έπ™°πšπ™΄π™Ίπ™Έπ™½

Pizza beti garaile ateratzen den platera da ostiral gau batean telebista ikusten duzun bitartean. Baina zuk prestatzen baduzu, aurrekozinatua baino askoz osasuntsuagoa izango da.

Osagaiak (4 pertsonentzat)

  • 8 moldeko ogi-xerra
  • 250 gr tomate frijitu
  • 150 gr beicon edo york urdaiazpik
  • 150 gr gazta birrindu
  • 8 mozzarella xerra
  • Kalabazin erdia
  • Albaka-hosto batzuk
  • Oreganoa

Prozesua:

Garbitu kalabazina eta moztu xafletan, mandolina batekin lagun dezakezu. Ondoren, moztu beicon edo york urdaiazpikoa. Laberako erretilu baten gainean, jarri argizaridun paper bat eta jarri ogi-xerrak. Tomatearekin bat egin eta oreganoarekin hautsiko dugu. Gainean gazta birrindua, bakona, kalabazina eta mozzarella banatzen ditu. Aurretik 180 Β° C-tan berotuta dagoen labean 7 minutuz laberatu, gazta urtu arte.

Deja una respuesta

Tu direcciΓ³n de correo electrΓ³nico no serΓ‘ publicada. Los campos obligatorios estΓ‘n marcados con *