Janariak

π™Έπ™»π™°πšπšπ™°π™Ί πš„πšπ™³π™°π™Έπ™°πš‰π™Ώπ™Έπ™Ίπ™Ύπ™°πšπ™΄π™Ίπ™Έπ™½

Osagaiak (4 pertsonentzat):

  • 400 gr ilar
  • 150 gr urdaiazpiko-takito
  • Tipula 1

Prozesua:

Tipula txikitzen hasi ginen. Tipula su motelean jarriko dugu zartagin batean, oliba-olio koilarakada birekin. Tipula bustitzen ari den bitartean, ilarrak egosten ari gara.
Ilar freskoak erabiltzen badituzu, 8 bat minutuz eduki beharko dituzu, perfektu, berde berde eta zaporez beteak egon daitezen. Izoztuta erabiltzen badituzue, 12 bat minutu beharko dituzue egosteko, eta ilarrak kontserban erabiltzen badituzue, prest dituzue hurrengo urratsetarako.
Tipula gardena dagoenean, urdaiazpiko zerraren titxoak gehituko ditugu eta tipularekin erregosi.
Tipula urdaiazpikoarekin lotu ondoren, ondo xukatutako ilarrak gehitzen dira. Multzoa nahastu egiten da, azkenean zerbitzatzeko gorputz uniforme bat osatu arte.

Deja una respuesta

Tu direcciΓ³n de correo electrΓ³nico no serΓ‘ publicada. Los campos obligatorios estΓ‘n marcados con *